Svatomartinské menu
SVATOMARTINSKÉ HODY od 6. listopadu
Ochutnat můžete předkrm z husích jater, Svatomartinský kaldoun s husím masem, Pomalu pečené husí stehno s červeným a bílým zelím, variace příloh ( chlupatý knedlík, nebo Lokše) a výborný dezert kuchaře Jarouška, Svatomartinský frgál.
A nebude chybět ani mladé Svatomartinské víno.
Menu si můžete poskládá dle chuti a nálady do vyprodání.
Těšíme se na vás v nejkrásnější svátek podzimu
Předkrm:
100g Restovaná husí játra s cibulovým chutney, opékaný toust (1,3,7,12) 152 Kč
Polévka:
Svatomartinský kaldoun (1,3,7,9) 98 Kč
Hlavní chody:
450g Pomalu pečené husí stehno s červeným zelím na badyánu se sušenou švestkou a bílým kysaným zelím, variací příloh chlupatý knedlík (halečka) a Lokše (1,3,7,12) 496 Kč
1900g Půl pomalu pečené husy s červeným zelím na badyánu se sušenou švestkou a bílým kysaným zelím, variací příloh chlupatý knedlík (halečka) a Lokše (1,3,7,12) 926 Kč
U této objednávky bychom poprosili rezervaci 1 den předem, děkujeme.
3800g Jedna celá pomalu pečené husa, s červeným zelím na badyánu se sušenou švestkou a bílým kysaným zelím, variací příloh chlupatý knedlík (halečka) a Lokše (1,3,7,12) 1809 Kč
U této objednávky bychom poprosili rezervaci 1 den předem, děkujeme.
Desert:
Svatomartinský frgál (mák, povidla, tvaroh, hrušky) zdobený máslovou drobenkou (1,3,7) 99 Kč
Svatomartinské víno od 8.11.2024 12:00 :
Víno dle výběru z vinařství Mádl, Kovacz, Dufek 0,15l 39 Kč – 0,75l 257 Kč
Těšíme se na vás od 6.11.2024 do min. 24.11.2024