Svatomartinské menu

Svatomartinské menu

SVATOMARTINSKÉ HODY od 6. listopadu

Ochutnat můžete předkrm z husích jater, Svatomartinský kaldoun s husím masem, Pomalu pečené husí stehno s červeným a bílým zelím, variace příloh ( chlupatý knedlík, nebo Lokše) a výborný dezert kuchaře Jarouška, Svatomartinský frgál.

A nebude chybět ani mladé Svatomartinské víno.

 

Menu si můžete poskládá dle chuti a nálady do vyprodání.

Těšíme se na vás v nejkrásnější svátek podzimu

 

 

Předkrm:

100g Restovaná husí játra s cibulovým chutney, opékaný toust (1,3,7,12) 152 Kč

Polévka:

Svatomartinský kaldoun (1,3,7,9) 98 Kč

Hlavní chody:

450g Pomalu pečené husí stehno s červeným zelím na badyánu se sušenou švestkou a bílým kysaným zelím, variací příloh chlupatý knedlík (halečka) a Lokše (1,3,7,12) 496 Kč

1900g Půl pomalu pečené husy s červeným zelím na badyánu se sušenou švestkou a bílým kysaným zelím, variací příloh chlupatý knedlík (halečka) a Lokše (1,3,7,12) 926 Kč

U této objednávky bychom poprosili rezervaci 1 den předem, děkujeme.

3800g Jedna celá pomalu pečené husa, s červeným zelím na badyánu se sušenou švestkou a bílým kysaným zelím, variací příloh chlupatý knedlík (halečka) a Lokše (1,3,7,12) 1809 Kč

U této objednávky bychom poprosili rezervaci 1 den předem, děkujeme.

Desert:

Svatomartinský frgál (mák, povidla, tvaroh, hrušky) zdobený máslovou drobenkou (1,3,7) 99 Kč

 

Svatomartinské víno od 8.11.2024 12:00 :

Víno dle výběru z vinařství Mádl, Kovacz, Dufek 0,15l 39 Kč – 0,75l 257 Kč

Těšíme se na vás od 6.11.2024 do min. 24.11.2024