Denní menu

Denní menu

Polední MENU 14. – 17. 4. 2025

Polévka:

PO:         0,33l Luštěninová s pohankou (1,9)

ÚT:         0,33l Gulášová (1,9)

ST:          0,33l Hráškový krém s krutóny  (1,3,7,9)

ČT:         0,33l Kulajda  (1,3,7,9)

PÁ:         SVÁTEK – VELKÝ PÁTEK, VÝBĚR Z À la carte menu a Velikonoční nabídky 18. – 21.4.2025

Výběr z menu:
  1. 120g Smažený uzený sýr, hranolky Julienne, domácí tatarská omáčka (1,3,7,10) 179,-
  2. 150g Pikantní kuřecí nudličky na kari s kokosovým mlékem, rýže Basmati (1,6,9) 179,-
  3. 120g Vařené hovězí v rajské omáčce, houskový knedlík (1,3,7,9) 181,-
  4. 350g Chilli con carne, zdobené zakysanou smetanou, čerstvý chléb (1,7,10) 168,-
  5. 150g L.C Filírované kuřecí prso na míchaném zeleninovém salátku (1,7) 179,-
  6. 260g Pečené kuřecí stehno na másle, vařený brambor s petrželí (7) 179,-
  7. 350g Špagety po uhlířsku (1,3,7) 169,-

Možnost si přiobjednat: Rajčatový salát s červenou cibulí 41,-

Ke každému menu máte možnost si objednat Birell Pomelo & Grep 0,33l za zvýhodněnou cenu 27,-

Gurmánské menu:

200g Pečené filé z lososa na másle, zámecký brambor s petrželí  (4,7)

Dezert:

Ovocný řez s tvarohem (1,3,7)

Cena gurmánského menu: 258,-

Ke každému gurmánskému menu Espresso zdarma!

Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.