Denní menu

Polední MENU 14. – 17. 4. 2025
Polévka:
PO: 0,33l Luštěninová s pohankou (1,9)
ÚT: 0,33l Gulášová (1,9)
ST: 0,33l Hráškový krém s krutóny (1,3,7,9)
ČT: 0,33l Kulajda (1,3,7,9)
PÁ: SVÁTEK – VELKÝ PÁTEK, VÝBĚR Z À la carte menu a Velikonoční nabídky 18. – 21.4.2025
- 120g Smažený uzený sýr, hranolky Julienne, domácí tatarská omáčka (1,3,7,10) 179,-
- 150g Pikantní kuřecí nudličky na kari s kokosovým mlékem, rýže Basmati (1,6,9) 179,-
- 120g Vařené hovězí v rajské omáčce, houskový knedlík (1,3,7,9) 181,-
- 350g Chilli con carne, zdobené zakysanou smetanou, čerstvý chléb (1,7,10) 168,-
- 150g L.C Filírované kuřecí prso na míchaném zeleninovém salátku (1,7) 179,-
- 260g Pečené kuřecí stehno na másle, vařený brambor s petrželí (7) 179,-
- 350g Špagety po uhlířsku (1,3,7) 169,-
Možnost si přiobjednat: Rajčatový salát s červenou cibulí 41,-
Gurmánské menu:
200g Pečené filé z lososa na másle, zámecký brambor s petrželí (4,7)
Dezert:
Ovocný řez s tvarohem (1,3,7)
Cena gurmánského menu: 258,-
Ke každému gurmánskému menu Espresso zdarma!
Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.