Denní menu

Denní menu

Polední MENU 31. 3. – 4. 4. 2025

Polévka:

PO:         0,33l Frankfurtská s párkem (1,7,9)

ÚT:         0,33l Česneková s uzeným, masem a chlebovými krutóny (1,3,9)

ST:          0,33l Polský boršč  (1,7,9)

ČT:         0,33l Bramborová s hříbky  (1,7,9)

PÁ:         0,33l Drůbeží vývar s játrovou rýží a těstovinou (1,3,9)

Výběr z menu:
  1. 160g Smažené žampióny, vařený máslový brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10) 169,-
  2. 150g Vepřové výpečky, slezské kysané zelí, bramborový knedlík (1,3,12) 179,-
  3. 120g Hovězí po námořnicku, dušená rýže Basmati (1,9) 183,-
  4. 350g Spaghetti bolognese sypané parmezánem (1,3,7,12) 179,-
  5. 350g Mix trhaných salátku a zeleniny, grilovaný camembert, bylinková bageta (1,3,7) 179,-
  6. 150g Přírodní vepřové žebírko se sázeným vejcem, hranolky Julienne, pikantní remuláda (1,3,7,10) 183,-
  7. 350g Srbské kuřecí rizoto sypané goudou, kyselý okurek (1,7) 169,-

Možnost si přiobjednat: Okurkový salát 41,-

Ke každému menu máte možnost si objednat Birell Pomelo & Grep 0,33l za zvýhodněnou cenu 27,-

Gurmánské menu:

250g Wrap s trhaným vepřovým masem, zeleninou a cheddarem, steakové hranolky, bylinkový dip (1,7,10)

Dezert:

Švestkový koláč s drobenkou (1,3,7)

Cena gurmánského menu: 258,-

Ke každému gurmánskému menu Espresso zdarma!

Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.