Denní menu

Polední MENU 31. 3. – 4. 4. 2025
Polévka:
PO: 0,33l Frankfurtská s párkem (1,7,9)
ÚT: 0,33l Česneková s uzeným, masem a chlebovými krutóny (1,3,9)
ST: 0,33l Polský boršč (1,7,9)
ČT: 0,33l Bramborová s hříbky (1,7,9)
PÁ: 0,33l Drůbeží vývar s játrovou rýží a těstovinou (1,3,9)
- 160g Smažené žampióny, vařený máslový brambor, tatarská omáčka (1,3,7,10) 169,-
- 150g Vepřové výpečky, slezské kysané zelí, bramborový knedlík (1,3,12) 179,-
- 120g Hovězí po námořnicku, dušená rýže Basmati (1,9) 183,-
- 350g Spaghetti bolognese sypané parmezánem (1,3,7,12) 179,-
- 350g Mix trhaných salátku a zeleniny, grilovaný camembert, bylinková bageta (1,3,7) 179,-
- 150g Přírodní vepřové žebírko se sázeným vejcem, hranolky Julienne, pikantní remuláda (1,3,7,10) 183,-
- 350g Srbské kuřecí rizoto sypané goudou, kyselý okurek (1,7) 169,-
Možnost si přiobjednat: Okurkový salát 41,-
Gurmánské menu:
250g Wrap s trhaným vepřovým masem, zeleninou a cheddarem, steakové hranolky, bylinkový dip (1,7,10)
Dezert:
Švestkový koláč s drobenkou (1,3,7)
Cena gurmánského menu: 258,-
Ke každému gurmánskému menu Espresso zdarma!
Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.