Denní menu

Denní menu

Polední MENU 22. – 25. 4. 2025

Polévka:

PO:         SVÁTEK – VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ, VÝBĚR Z À la carte menu a Velikonoční nabídky

ÚT:         0,33l Česneková s bramborem a chlebovými krutóny (1,3,9)

ST:          0,33l Slovenská kyselice  (12)

ČT:          0,33l Zeleninová jarní  (9)

PÁ:          0,33l Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou  (1,3,9)

Výběr z menu:
  1. 160g Smažený holandský řízek, bramborová kaše, kyselý okurek (1,3,7) 179,-
  2. 150g Dřevorubecký steak z vepřové krkovice, pečené brambory ve slupce, pikantní dip (3,7) 181,-
  3. 120g Frankfurtská hovězí pečeně, houskový knedlík (1) 181,-
  4. 350g Těstovinový salát se zeleninou a kuřecím masem (1,3,7) 179,-
  5. 150g Krůtí Stroganoff, jasmínová rýže (1,4,7,12) 181,-
  6. 150g Kuřecí prso Caprese, hranolky Julienne (1,7,9) 179,-
  7. 180g Čočka na kyselo s grilovanou klobásou a sázeným vejcem, osmažená cibulka, kyselý okurek, čerstvý chléb (1,3) 169,-
Ke každému menu máte možnost si objednat Birell Pomelo & Grep 0,33l za zvýhodněnou cenu 27,-

Gurmánské menu:

180g Filírovaná vepřová panenka na houbovém rizotu, zdobená parmezánem  (1,7,12)

Dezert:

Makovník s citrónovou polevou (1,3,7)

Cena gurmánského menu: 258,-

Ke každému gurmánskému menu Espresso zdarma!

Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.