Denní menu

Polední MENU 22. – 25. 4. 2025
Polévka:
PO: SVÁTEK – VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ, VÝBĚR Z À la carte menu a Velikonoční nabídky
ÚT: 0,33l Česneková s bramborem a chlebovými krutóny (1,3,9)
ST: 0,33l Slovenská kyselice (12)
ČT: 0,33l Zeleninová jarní (9)
PÁ: 0,33l Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,9)
- 160g Smažený holandský řízek, bramborová kaše, kyselý okurek (1,3,7) 179,-
- 150g Dřevorubecký steak z vepřové krkovice, pečené brambory ve slupce, pikantní dip (3,7) 181,-
- 120g Frankfurtská hovězí pečeně, houskový knedlík (1) 181,-
- 350g Těstovinový salát se zeleninou a kuřecím masem (1,3,7) 179,-
- 150g Krůtí Stroganoff, jasmínová rýže (1,4,7,12) 181,-
- 150g Kuřecí prso Caprese, hranolky Julienne (1,7,9) 179,-
- 180g Čočka na kyselo s grilovanou klobásou a sázeným vejcem, osmažená cibulka, kyselý okurek, čerstvý chléb (1,3) 169,-
Gurmánské menu:
180g Filírovaná vepřová panenka na houbovém rizotu, zdobená parmezánem (1,7,12)
Dezert:
Makovník s citrónovou polevou (1,3,7)
Cena gurmánského menu: 258,-
Ke každému gurmánskému menu Espresso zdarma!
Seznam alergenů je k nahlédnutí u obsluhy restaurace, nebo na webu.
Objednávky přijímáme na tel.: 558 655 084
Přijímáme stravenky, hotovost i možnost platit kartou, nebo e-stravenkou
Kolektiv Restaurace Ondráš Vám přeje dobrou chuť.